Traži
Pronađi: Kategorija: Lokacija: Unutar:

Ključn reč

Određena Kategorija

Grad,Poštanski broj

Kilometara

Kozmetički salon IASC

Kozmetički salon IASC

Kozmetički salon IASC

  • 0 Stars.

Kozmetički salon IASC

Kavitacija je nehirurški i neinvazivni postupak kojim se razgradjuje sadržaj masnih ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama.Ultrazvučna kavitacija je namenjena iskljucivo zdravim  ženama i muškarcima, svih godina, prosečne telesne težine, a koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih masnih naslaga uprkos dijetama ili vežbanju.


Liposukcija bez hirurškog zahvata, moćna metoda koja garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način. Rezultati su trajni i vidljivi već nakon prvog tretmana.


Aktivnost koja se ovim uređajem vrši na ljudski organizam može se definisati kao lipoliza putem lokalne ultrazvučne kavitacije I odvija se na odredjenim frekvencijam ultrazvuka od 28KHz i 38Khz.


Kavitacija je fizički fenomen unutar tečnosti do koga dolazi sudaranjem ultrazvučnih talasa. Ultrazvučni talasi proizvode energiju (pritisak) zbog koje dolazi do formiranja mehurića vakuuma koji se zbog brzine kretanja ultrazvuka i povećanja pritiska povećavaju i kada postignu svoju maksimalnu veličinu eksplodiraju unutar sebe i time proizvode jaku energiju (pritisak) na unutrašnje gasove, koja oštećuje membranu adipocita, na način da ona postaje porozna te otpušta masnoće koje se u adipocitu nalaze ( masne kiseline - trigliceridi,   holesterol i glicerin).


Nakon razaranja masnih celija, masnoća u obliku triglicerida odlazi u intersticijsku (međućelijsku) tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom. Važno je napomenuti da deo razgrađene masnoće „putuje" kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću; u suprotnom, opet će se nagomilati na drugim delovima tela. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija  pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.


Efekat kavitacije na lokalizovane masnoće:
* parcijalna ili potpuna ruptura membrane.
* povećanje propusnosti membrane adipocita.
* sadržaj adipocita (masne kiseline, holesterol i glicerin) izlaze iz ćelije adipocita u međućelijski prostor.
* ove supstance uklanjaju se putem limfnog i venoznog sistema.
* Adipociti (ćelije masti) su prve celije koje se uništavaju efektom kavitacije


Estetski tretman metodom lipokavitacije:
* preoblikovanju lokalizovane masnoće
(stomak, kolena, bokovi, zadnjica,ruke)
* smanjenju naslaga celulita
* reaktivaciji lokalne cirkulacije i ishrane kože
* poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva.
* vreme trajanja tretmana je od 20- 40 min. Najčešće su potrebni oko pet tretmana, rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog.

 

Info

Telefon: 011/2447646

Mob.: 064/4375250 - 063/392470
Smiljanićeva 11,
11000 Beograd

Druge kategorije:
 Nega lica i tela
 Nega lica i tela » Kavitacija
 Nega lica i tela » Kozmetički saloni
 Nega lica i tela » Kozmetički proizvodi


Prijavite se
Top Kategorije
Najnovije Prezentacije